Descens Kayak Canal Migjorn-Illa de Buda

Kayak Ebre canal Migjorn-Illa de Buda

És un recorregut especialment recomanat. Sortirem amb kayak del hemisferi Nord del Delta, creuarem el riu Ebre i ens endinsarem  pel Canal de Migjorn o també nombrat riu Migjorn, una antiga desembocadura Sud-Est que actualment sols s’obri en riuades a l’hivern.

Es un dels recorreguts Reina del kayak, del Delta i del Ebre. Aquest recorregut amb kayak és dels més tranquils de la zona de Tarragona, ja que pots disfrutar de les aus i de la vegetació que envolta aquest tram per la desembocadura de l’ebre, gràcies a la corrent tranquila de l’aigua al seu pas pel canal de migjorn. 

kayak aventura al ebre migjorn (3)

El descans del guerrer.. bany per refrescar-se

El seu nom fa referència al vent de Migjorn que es un vent del Sud, encara que el canal no es ven be un recorregut sud perfecte. El recorregut amb kayak, bordeja en tot moment l’illa de Buda que es denominada com a Reserva Natural. Podrem observar aus des del kayak o des de una torre de guaita, la torre de l’Alfacada que recull el nom de la llacuna que hi és al seu costat.

kayak aventura al ebre migjorn (10)

grup recorrent el canal

Una de les millors torres del Delta de l’Ebre per la seva arquitectura canviant sobre tot en les seves escales. Com a gran final de la ruta, permet fer un bany al mar, que serà el punt d’arribada(per desprès fer la tornada).

Recorregut fàcil ideal a la zona de Tarragona, per families amb nens i per fer el primer bateig de kayak o piragua per aigües tranquil·les i sense profunditat, amb moltes opcions de seguretat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kayak al canal de Migjorn amb embarcació de suport

El trajecte de kayak Ebre Canal  Migjorn-Illa de buda es especialment recomanat per llogar kayaks o piragües al Ebre i anar per “lliure”, tenim moltes opcions per gaudir de la natura i del kayak, una de les mes recomanables es per fer una sortida i portar o anar a dinar a la platja de Migjorn, a prendre el bany al mar i tornar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ideal per families, no cobreix als adults, i prop de carretera per ràpida evacuació

És el millor tram a fer amb kayak i nens de tots els trajecte, ja que es el mes protegit i adequat amb el seus fills. i com aquí veiem permet fer un bany al canal o si preferiu al mar.

kayak aventura al Delta de l'Ebre, canal de migjorn illa de buda

kayak aventura al Delta de l’Ebre, canal de migjorn illa de buda

En aquest recorregut kayak Ebre Migjorn al delta tenim la gran comoditat de poder disposar de vestidors amb dutxes i altres serveis com W.C., bar, restaurant i altres activitats sense tocar el cotxe aquí veiem un “trenet”, una remolcada amb el monitor i la llanxa de suport.

Més informació i opcions a kayak migjorn illa de buda també a Illa de Buda i Los Garxals en kayak  i una altra “El corazon del Delta”

Referència ràpida:

  • Nivell: Fàcil (ideal primer bateig de kayak)
  • Duració: 2 hores i 15 minuts.
  • Horari:
  • Punt de trobada:
  • Edat recomanada: Totes les edats (recomanat families amb nens)

Material a portar: 

  • vestimenta còmoda i de recanvi per a l’arribada, banyador
  • xancletes o calçat aquàtic
  • gorra, ulleres per el sol i crema solar
  • aigua i menjar ( aconsellable )
  • repel·lent d’insectes (recomanat)

Consells generals a la pagina d’inici.

 

Descens del riu Ebre en kayak, aventura sense limits

Baixada del riu Ebre amb piragua de Miravet a Benifallet

Delta de l’Ebre un paradis para el kayak i l’aventura

No se admiten más comentarios